Ако създавате интериор във Вашия дом от нулата, тогава го започнете с избирането и закупуването на килим. Не се колебайте, не отлагайте и купете килим още сега.

Това е едно голям и открояващ се декор и практично удобство, който може да обедини всички останали мебели и да подобри декора на Вашия дом.

Ще можете да започнете от модела, цвета и текстурата на Вашия килим, които привличат, при избора на аксесоари и мебели. Интериорът ще се окаже замислен и хармоничен. Намерете килим, допълнете го с подходящ текстил и декор и открийте Вашата формула за перфектния Ви интериор! Не се съмнявайте, ще бъде лесно и приятно.

Заповядайте при нас. Разгледайте, изберете и купете килим от Тонинекс ООД, адрес: София, бул. Христо Ботев, № 92. Телефонът ни е: 888249719.

За това, как да настроим вкуса за интериор с килим сме писали в нашата статия.

 Не забравяйте, че килимът не винаги е скъп

Килимът е предмет на ежедневието както на западната, така и на източната култура. Учените все още не са дали еднозначен отговор на въпроса, кой всъщност е създателят на първите килими, откъде е произлязла уникалната техника на тяхното тъкане: в Персия, Индия или Китай … Със сигурност обаче можем да кажем това, което народите от Изтока ни дадоха възможност да доведем до домовете ни са топли и уютни с килими, те също помагат да направим интериора ни по-уникален и изтънчен.

Изтокът е деликатен въпрос! Така е и деликатната и старателна ръчна работа върху килима. Следователно можем да кажем, че всеки продукт е уникален. Това е един от най-важните фактори, който по правило води до доста висока цена на килима. Ето защо от незапомнени времена само богати хора могат да си позволят такъв лукс.

Красивият, скъп килим в къщата винаги е бил знак за богатство и висок социален статус на собственика му. Огромният размер на килима може да символизира силата и мощта на собственика му. Цената на ръчно изработения килим също се увеличава поради високото му качество.

Купете килим още сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *