Килим за нашия дом

Най-подходящ за класическия стил е килим, който прилича на дворцово-версайски платна с необичайни шарки и картини. Между другото, днес, така наречените „картини за килими“, в които изображения, копирани от творбите на велики художници, са станали модерни.

За да не разрушите цялата хармония на дизайна, трябва внимателно да изберете формата, текстурата и цвета на килима. Ако искате визуално да увеличите стаята, изберете килим в светли цветове. В по-светла стая можете да използвате хладен килим, а в затъмнена стая използвайте по-топъл цвят, за да затоплите малко мрачната стая. Ярките цветове ще направят стаята просторна, докато по-дълбоките цветове ще добавят уют. В спалнята е по-добре да поставите килим с дълга купчина, направен в светъл цвят.

За нас: Тонитекс ООД с над 25 години опит в сферата на търговията с килими и пътеки, можете да ни откриете тук: София, бул. Христо Ботев, № 92. Телефон за контакт с нас: 0888249719.

За детската стая ярките цветове са много важни. Тук полетът на вашето въображение е практически неограничен. Ярките и весели дизайни са основните елементи на килима за детската стая на вашето дете. Това са всякакви герои от любимите приказки и карикатури на вашето дете. Най-важното е, че такъв килим може да се почиства и измива, а също така не предизвиква алергични реакции у детето. В този случай е по-добре да се даде предпочитание на акрила, отлична алтернатива на синтетиката.

За помещения, където много често преминават хора, е подходящ висококачествен килим за нашия дом. Той трябва да бъде възможно най-стегнат и да има сила. Желателно е да е килим с къси власинки. Поразителен пример за преминаваща стая е холът. Именно в хола се събира цялото ви семейство, както и гостите, които идват във вашата къща. В хола най-подходящ е средно голям килим, но ако площта позволява, тогава това може да бъде голям килим с орнамент или голям модел.

Разнообразие от рошави килими и пътеки ШАГИ от e-kilimi.com

 

Избор на килим за нашия дом

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *